Spring

Er en Science fiction film instrueret af Justin Benson med skuespillerne Lou Taylor Pucci, Kenzo Lee, Vinny Curran, Holly Hawkins fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
25 kr. for Altid
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
25 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Amerikaneren Evan har mistet sin mor og har brug for at komme væk fra det hele. Han tager det første og bedste fly ud i verdenen og havner i Italien. Efter et par dages lallen rundt med nogle fulde britter møder han pludselig PIGEN. Louise, en smuk brunette af ubestemmelig nationalitet, og han falder pladask for hende. De to begynder at tilbringe en masse tid sammen, men hvad Evan ikke ved er, at Louise gemmer på en hemmelighed. En forfærdelig og meget farlig hemmelighed. Spring er en dybt charmerende, lille film, der kombinerer en følsom kærlighed historie, med mørke, gotiske, gyser elementer. Jo mindre man ved på forhånd, jo bedre!

Spring

Detaljer

Genre Science fiction
Originaltitel Spring
Instruktør Justin Benson, Aaron Moorhead
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere