Den Anden Side

Er en Biografi, Dokumentar film instrueret af Pernille Rose Grønkjær med skuespillerne Anders Matthesen fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

I 2012 har standupkomikeren Anders 'Anden' Matthesen premiere på sit sjette onemanshow, 'Anders'. Endnu en gang sprænger han genrens rammer med sin brug af scenografi, rekvisitter og sang. Men den lange danmarksturné med hans private og professionelle partner, Cemille, slider på Matthesen. Efter turneen rammes han af en langvarig kreativ og personlig krise, hvor selvtilliden er i nul.

Den Anden Side

Detaljer

Genre Biografi, Dokumentar
Originaltitel Den Anden Side
Instruktør Pernille Rose Grønkjær
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere