The Dark Is Rising - Den Sorte Rytter

Er en Familie , Fantasy, Thriller film instrueret af David L. Cunningham med skuespillerne Drew Tyler Bell, Amelia Warner, Alexander Ludwig, Wendy Crewson fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

"The Dark is Rising" er med sine magiske væsener, hårrejsende action og spektakulære effekter, et fantasifuldt episk eventyr, som hele familien vil elske! Det hele starter i juleferien, for den tilsyneladende typiske teenager, Will Stanton, da han opdager, at han er langt fra typisk. Som den syvende søn af en syvende søn er Will "The Seeker" - en udvalgt kriger hvis skæbne det er, at genoprette balancen her på jorden mellem Lys og Mørke. Hjulpet på vej af de ældgamle "Beskyttere af Lyset", skal den unge Will rejse gennem tiderne og finde de hemmelige tegn, som rummer den ultimative kraft til at beskytte verden.

The Dark Is Rising - Den Sorte Rytter

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel The Seeker: The Dark Is Rising (HD)
Instruktør David L. Cunningham
Udgivelsesår 2007
Tags baseret på unge voksen bog(based on young adult book), kæmpe(fight), jorden(earth), udødelighed(immortality), valgt en(chosen one), Dårlig magt(bad power), God versus onde(good versus evil), dynasti(dynasty), God vs onde(good vs evil)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film