Date Night

Er en Romantik, Komedie, Thriller film instrueret af Shawn Levy med skuespillerne Bill Burr, Savannah Paige Rae, Jonathan Morgan Heit, Taraji P. Henson fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I komedien 'Date Night' er Claire (Tina Fey) og Phil Foster (Steve Carell) et forstadspar som kæmper sig gennem hverdagen med arbejde og ægteskab.Selv deres hyggeaftener med middag og biograftur er blevet kedelige, så i et forsøg på at genoplive deres ægteskabelige flamme besøger de en trendy bistro på Manhattan.Her bliver deres identitet pludselig forvekslet, hvilket sender dem ud på et halsbrækkende non-stop eventyr.Alt imens de endelig husker, hvorfor de er så gode sammen, kommer Phil og Claire i karambolage med korrupte betjente, en højtstående gangster og en skør taxachaffør.Deres "Date Night" bliver en aften, de aldrig glemmer.

Date Night

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel Date Night
Instruktør Shawn Levy
Udgivelsesår 2010
Tags pistol(gun), tyv(thief), aftercreditsstinger, korruption(corruption), duringcreditsstinger, dato(date), kone mand forholdet(wife husband relationship), politiet korruption(police corruption), bil Crash(car crash), stripper, Restaurant, politiker(politician), Taxi driver, båd(boat), Taxi, gift par(married couple), dyrt Restaurant(expensive restaurant), skydning(shooting), fejl identitet(mistaken identity), Tag(roof), dokument(document), at stjæle(stealing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film