Flyvemaskiner

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Klay Hall med skuespillerne Carlos Alazraqui, Val Kilmer, Sinbad, Anthony Edwards fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
- Engelsk
149 kr Altid Se nu
- Dansk
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Bilverdenen stiger til vejrs i Flyvemaskiner, Disneys højtflyvende animationskomedie gasset op med action og eventyr. Følg Dusty, en flyvemaskine med skyhøje drømme, der spreder afgrøder fra luften, og som nu har en enestående chance for at gå op imod verdens hurtigste flyvere i det største luftkapløb nogensinde. Dusty har et kæmpestort hjerte, men to store problemer ... han er ikke just bygget til fart, og så har han højdeskræk.

Flyvemaskiner

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Planes
Instruktør Klay Hall
Udgivelsesår 2013
Tags Walt Disney, animation, afgrøde Duster(crop duster), fighter jet
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film