Weekend

Er en Drama film instrueret af Palle Kjærulff-Schmidt med skuespillerne Elsebet Knudsen, Willy Rathnov, Jens Østerholm, Erik Kühnau fra 1962

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En gruppe bedrestillede danskere i trediveårsalderen mødes en weekend i Knud og Bets sommerhus. Værtsparret er egentlig ikke meget for at skulle have gæster og småskændes hele tiden. Det samme gør ægteparrene Jan og Ilse og Kjeld og Tove. Ungkarlen Lars er imidlertid i sit es og er en konstant leverandør af provokerende bemærkninger. En frokost, hvor en del alkohol konsumeres, hjælper på stemningen. Efter en tur i byen finder Knud sammen med Ilse, mens Jan trøster sig med Bet og Lars lægger an på Tove. Da den frustrerede Kjeld næste dag forgriber sig på Jans og Ilses barnepige, kommer det til et mindre slagsmål, men weekenden er ved at være forbi, og snart tager de respektive par hver til sit.

Weekend

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Weekend
Instruktør Palle Kjærulff-Schmidt
Udgivelsesår 1962
Tags forbudt Kærlighed(forbidden love)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere