The Expatriate

Er en Action, Thriller film instrueret af Philipp Stölzl med skuespillerne Aaron Eckhart, Eric Godon, Alexander Fehling, Liana Liberato fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

En tidligere CIA-agent (Aaron Eckhart) og hans forsømte datter (Liana Liberato) tvinges på flugt, da hans tidligere arbejdsgivere fjerner alle vidnesbyrd om hans eksistens og beordrer både ham og datteren likvideret som et led i en langtrækkende international sammensværgelse.

The Expatriate

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Erased
Instruktør Philipp Stölzl
Udgivelsesår 2012
Tags datter(daughter), Assassin, Cover op(cover up), hemmelighed(secret), CIA agent, coverup, sikkerhed virksomheden(security company)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film