Risen

Er en Action, Drama film instrueret af Kevin Reynolds med skuespillerne Àlex Maruny, Antonio Gil, Pepe Lorente, Jan Cornet fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

"Risen" er den episke, bibelske fortælling om Genopstandelse, fortalt gennem øjnene på den ikke-troende Clavius, spillet af Joseph Fiennes. Som magtfuld romersk tribun får han til opgave sammen med sin betroede og ambitiøse medarbejder (Tom Felton) at opklare mysteriet om, hvad der skete med Jesus i ugerne efter hans korsfæstelse, for at modbevise rygterne om en opstanden Messias og således afværge et oprør i Jerusalem.

Risen

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel Risen
Instruktør Kevin Reynolds
Udgivelsesår 2016
Tags gamle Rom(ancient rome), tro(faith), kristendommen(christianity), religiøse(religious), Jesus Kristus(jesus christ), opstandelse(resurrection)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film