The Book Of Henry

Er en Thriller, Drama film instrueret af Colin Trevorrow med skuespillerne Mike Massimino, Arthur French, Joel Garland, Naomi Watts fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Susan er en enlig mor med to sønner, Peter (Jacob Tremblay) på 8 og Henry på 11. Henry er et geni. Han er overraskende voksen og sørger for mange praktiske ting i hjemmet. Men hans fokus strækker sig ud over hans egen familie. Han har bemærket, at hans nabo og klassekammerat, den stille Christina, bliver mishandlet af sin stedfar. Ingen tror på ham, så Henry giver sig til at skrive en omhyggelig plan ned. En plan, der skal redde Christina og gøre det af med hendes stedfar. En plan, der kommer til at hvile på Susans skuldre!

The Book Of Henry

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel The Book of Henry
Instruktør Colin Trevorrow
Udgivelsesår 2017
Tags enkelt mor(single mother), selvmord(suicide), mor søn forholdet(mother son relationship), Dreng Genius(boy genius), beslaglæggelse(seizure)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere