Barbie Og Hendes Søstre I Det Store Hvalpeeventyr

Er en Familie , Animation, Eventyr film instrueret af Andrew Tan med skuespillerne Rebecca Shoichet, Amelia Shoichet-Stoll, Taylor Dianne Robinson, Bronwen Holmes fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Barbie og hendes søstre, Skipper, Stacie og Chelsea og deres henrivende nye hundehvalpevenner finder uventede mysterier og eventyr, når de vender tilbage til deres hjemby Willows. Da de kigger gennem minderne i bedstemors loftsrum, finder de et gammelt kort, som menes at føre til en begravet skat i byen, der længe har været forsvundet. Sammen med deres hundehvalpevenner tager de fire piger på en spændende skattejagt, hvor de undervejs lærer, at den allerstørste skat er den kærlighed og latter, de deler som søstre!

Barbie Og Hendes Søstre I Det Store Hvalpeeventyr

Detaljer

Genre Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel Barbie & Her Sisters In The Great Puppy Adventure
Instruktør Andrew Tan
Udgivelsesår 2015
Tags Barbie, Barbie dukke(barbie doll)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film