München

Er en Action, Historisk, Thriller film instrueret af Steven Spielberg med skuespillerne Ami Weinberg, Geoffrey Rush, Mathieu Amalric, Yvan Attal fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Ved De Olympiske Lege i 1972 blev de israelske atleter taget som gidsler og siden myrdet af den palæstinensiske terrorgruppe Black September. Det udviklede sig til en tragedie og som kostede 11 israelere livet. Efterfølgende rekrutterede den israelske regering en gruppe Mossad agenter, som fik til at opgave at efterspore og derefter henrette dem, der var ansvarlige for aktionen.

München

Detaljer

Genre Action, Historisk, Thriller, Drama
Originaltitel Munich
Instruktør Steven Spielberg
Udgivelsesår 2005
Tags Paris, hævn(revenge), 1970s, Baader-meinhof gruppe(baader-meinhof group), Olympiske spil(olympic games), Beirut, Hotel værelse(hotel room), gidsel(hostage), intelligens(intelligence), mordet(assasination), mordet(assassination), Mossad, Israel, israelske(israeli), palæstinensiske(palestinian), PLO, München(munich), ailul al Aswad, bombe konstruktør(bomb constructor), Olympian Village
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film