Star Wars: Kræften Vækkes

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af J.J. Abrams med skuespillerne Michelle Rejwan, Christina Chong, Robert Stambler, Harriet Walter fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Star Wars: The Force Awakens' foregår 30 år, efter opgøret mellem Luke Skywalker, Darth Vader og Kejseren, der opløste Imperiet. Men en ny ondskab lurer i form af Kylo Ren, der har tilsluttet sig Den Nye Orden, som er opstået af Imperiets aske. For igen at skabe ro i galaksen må både nye og velkendte helte arbejde sammen og stoppe den magtfulde fjende. Filmen er det syvende kapitel i filmserien, som George Lucas påbegyndte i 1977, og som siden har udviklet sig til et verdensomspændende, kulturet fænomen, der næppe er set magen til hverken før eller siden. Seriens kronologi har forvirret mange (episode 4-6 udkom i årene 1977-83), og den såkaldte prequel-trilogi med episode 1-3 fik efterfølgende premiere i 1999-2005. Nu genopstår Star Wars med tre nye film (samt flere enkeltstående spin-offs), hvoraf den første, ’The Force Awakens’, fortsætter efter begivenhederne i Return of the Jedi.

Star Wars: Kræften Vækkes

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Star Wars: The Force Awakens
Instruktør J.J. Abrams
Udgivelsesår 2015
Tags 3D, rumskib(spaceship), plads Opera(space opera), IMAX, Android, Star krige(star wars), Jedi, skud på IMAX kameraer(shot on imax cameras)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film