THX 1138

Er en Thriller, Drama film instrueret af George Lucas med skuespillerne Mark Lawhead, John Seaton, Don Pedro Colley, Ian Wolfe fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

En chokerende skildring af fremtiden, der også er en spændende udforskning af nutiden i George Lucas' THX 1138, hvor Robert Duvall spiller en mand, hvis hjerne og krop styres af myndighederne. THX gør et sindsoprivende forsøg på at flygte fra en verden, hvor tanker bliver kontrolleret, frihed er en umulighed og hvor kærlighed er den ultimative forbrydelse.

THX 1138

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel THX 1138
Instruktør George Lucas
Udgivelsesår 1971
Tags politiet(police), Dystopia, fængsel(prison), totalitære regimet(totalitarian regime), stof afhængighed(drug addiction), hørelse(hearing), udfasning(phasing), computer, underjordiske by(subterranean town), skaldet(bald)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film