Goat

Er en Drama film instrueret af Andrew Neel med skuespillerne Sydney Vollmer, Trent Rowland, Gus Halper, David Pittinger fra 2016

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

I efterspillet af et grusomt overfald over sommeren, begynder den 19-årige Brad Land på college fast besluttet på at gøre sit liv normalt igen. Hans bror, Brett, har allerede fundet sig til rette på campus og med et broderskab, der lokker Brad med beskyttelse, popularitet og livslange venskaber. Brad er desperat efter at passe ind, men som han sætter sig for at indlemme sig i broderskabet, tøver hans bror, hvilket truer med at splitte dem. Som ansøgningsritualet skrider frem til helvedesugen - et ritual, der skal gøre de uprøvede drenge til mænd - øges indsatsen voldsomt med en serie ydmygende torturbegivenheder. Hvad der sker i "broderskabets" navn sætter begge drenge og deres forhold på prøve på brutale måder.

Goat

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Goat
Instruktør Andrew Neel
Udgivelsesår 2016
Tags Brother Brother forholdet(brother brother relationship), nøgne overkrop mand(bare chested male), College, baseret på True historie(based on true story), studerende(student), ydmygelse(hazing), broderskab(fraternity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere