Prospect

Er en Science fiction, Thriller, Drama film instrueret af Zeek Earl med skuespillerne Luke Pitzrick, Brian Gunter, Ben Little, Jay Duplass fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Teenagepigen Cee (Sophie Thatcher) og hendes far Damon (Jay Duplass) rejser til den fjerne måne Bakhroma for at score den store gevinst. Månen er fuld af værdifulde ædelsten, der ligger skjult i dens giftige skove. De to lykkejægere er dog ikke de eneste, der er på jagt her, og snart udvikler det, der burde have været et relativt nemt job, sig til en kamp for overlevelse. Cee må kæmpe ikke bare mod trusler udefra, men også mod sin fars tvivlesomme dømmekraft.

Prospect

Detaljer

Genre Science fiction, Thriller, Drama
Originaltitel Prospect
Instruktør Zeek Earl, Christopher Caldwell
Udgivelsesår 2018
Tags Alien Planet, far datter forholdet(father daughter relationship), overlevelse(survival), naturlige ressourcer(natural resources), plads vestlige(space western), kæmpe skov(giant forest), giftige atmosfære(toxic atmosphere)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere