replacements, the

Er en Sport, Komedie film instrueret af Howard Deutch med skuespillerne Jack Warden, Michael Jace, Orlando Jones, Gailard Sartain fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Hele den professionelle football-liga strejker. Hvad gør man så? Hvis man er chef for Washington Sentinels, så hyrer man den pensionerede NFL-træner Jimmy McGinty til at sætte skik på et uskønt sammenrend af skruebrækkere. Kan han få et ordentligt hold ud af en butiksvagt, to gangsterrappere, en sumobryder, en prøveløsladt fange, en kæderygende waliser og en SWAT-betjent?

replacements, the

Detaljer

Genre Sport, Komedie
Originaltitel replacements, the
Instruktør Howard Deutch
Udgivelsesår 2000
Tags amerikansk fodbold(american football), Sport, fodbold afspiller(football player), utilpassede(misfit), Coach, strejke(strike), amerikansk fodbold afspiller(american football player)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film