von ryan's express

Er en Action, Krig, Thriller film instrueret af Mark Robson med skuespillerne John Leyton, Wolfgang Preiss, Raffaella Carrà, Michael St. Clair fra 1965

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Frank Sinatra er en upopulær amerikansk oberst blandt engelske soldater i en italiensk krigsfangelejr. En plan om at overtage et godstog bliver gennemført, og som leder af gruppen må han nu prøve at vinde dennes tillid og samtidig føre dem frelst igennem nazisternes linier. Mark Robsons spændende krigsfilm har et hav af gode skuespiller-præstationer, ført an af især Sinatra, Trevor Howard og Sergio Fantoni.

von ryan's express

Detaljer

Genre Action, Krig, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel von ryan's express
Instruktør Mark Robson
Udgivelsesår 1965
Tags undslippe(escape), toget(train), grænse(frontier), fangen af krig(prisoner of war), italiensk(italian), Pow, tyskerne(germans)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film