Killer Klowns From Outer Space

Er en Science fiction, Komedie, Gyser film instrueret af Stephen Chiodo med skuespillerne John Vernon, Michael S. Siegel, John Allen, Karla Sue Krull fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Fremmede væsener fra det ydre rum, klædt ud i klovnekostumer - det må være sidste skrig inden for filmisk galskab, men nej: Chiodo brødrenes science fiction drama stammer helt tilbage fra 1988. Jordboerne tager ikke de cirkuslignende aliens alvorligt, selv om de spreder død og ødelæggelse med våben, der lige som dem selv ser ufarlige ud. En gruppe af de unge i byen, der angribes, har forstået den dødsensfarlige situation og går til modangreb i en is-bil.

Killer Klowns From Outer Space

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie, Gyser
Originaltitel Killer Klowns from Outer Space
Instruktør Stephen Chiodo
Udgivelsesår 1988
Tags klovn(clown), onde klovn(evil clown), pie i den ansigt(pie in the face), Ice fløde lastbil(ice cream truck), cirkus telt(circus tent), elskere Lane(lovers lane), skygge marionet(shadow puppet), netto(net), drikke halm(drinking straw)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere