Det Vilde Dusin 2

Er en Familie , Komedie, Eventyr film instrueret af Adam Shankman med skuespillerne Alexander Conti, Adam Shankman, Eugene Levy, Matthew Knight fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

i familien Baker er (næsten) alt, som det plejer; far, mor og 12 børn. Selv om man skulle tro, at der var nok at tage sig til, har Tom Baker et begyndende flyve-fra-reden problem med de to ældste døtre, der er flyttet hjemmefra. Løsningen bliver at hele familien tager på en sidste samlet stor sommerferie i en hytte ved Lake Winnetka. Så langt, så godt, men da de ankommer, møder Tom sin gamle ærkerival fra skoletiden, Jimmy Murtaugh, der bor med sin superlækre nye unge kone og 8 fuldkommen afrettede, velopdragne og vel skurede børn. Inden længe indleder de to familier en række opslidende kappestrider, som alle – men især fædrene går op i med liv og sjæl…

Det Vilde Dusin 2

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Eventyr
Originaltitel Cheaper By The Dozen 2
Instruktør Adam Shankman
Udgivelsesår 2005
Tags ferie(holiday), far(father), rivalisering(rivalry), søen(lake), familie ferie(family holiday), store familie(big family), arbejdskraft smerter(labor pain)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film