Gallowwalkers

Er en Action, Western film instrueret af Andrew Goth med skuespillerne Steven Elder, Jack Bowyer, Simona Brhlikova, Kevin Howarth fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I den blodige ørken i det vilde nye vesten rejser en fordømt revolvermand gennem sandet for at forsøge at få hævn på sin myrdede brud. Han hedder Aman. Aman er født af en nonne i den mystiske orden, Søstrene af San Diablo, der står som den sidste forsvarslinje mellem de levende og de fordømte, og hans liv går i stykker, da en kriminel bande voldtager og dræber hans hustru og efterlader ham til at dø i ødemarken. For at sikre sin søns overlevelse bryder Amans mor sin pagt med gud, for at sønnen kan overleve. Men hans nye liv har en forfærdelig omkostning: alle dem, der dør for hans hånd, vender tilbage fra de døde for at jagte deres morder. De jagtede er blevet jægerne. Disse jægere er Gallowwalkers.

Gallowwalkers

Detaljer

Genre Action, Western
Originaltitel Gallowwalkers
Instruktør Andrew Goth
Udgivelsesår 2014
Tags zombier(zombies), nonne(nun), hår(hair), hud(skin), gunman, himlen og helvede(heaven and hell)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere