Liza Marklund: Studio Sex

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Agneta Fagerström-Olsson med skuespillerne Rasmus Troedsson, Klara Bendz, Jannike Grut, Mats Blomgren fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Der er en fin grænse mellem sex og mord. Midt på kirkegården ligger liget af en ung kvinde fra stripklubben Studio Sex. Ved første øjekast ligner det en simpel tragedie fra Stockholms prostitutionsmiljø. Men så kommer det frem, at en fremtrædende politiker har besøgt Studio Sex samme aften. Og snart er han mistænkt for mordet. Med sagen genoplever kriminalreporter Annika Bengtzon et kapitel fra sin egen fortid, som hun helst havde glemt. Og mens hun langsomt synker dybere ned i en mørk underverden, bliver hun mere og mere besat af at få den unge piges mordere frem i lyset.

Liza Marklund: Studio Sex

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Studio Sex
Instruktør Agneta Fagerström-Olsson
Udgivelsesår 2012
Tags kvinde direktør(woman director), spænding(suspense)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film