The Code

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Mimi Leder med skuespillerne Joshua Rubin, Marianne Stanicheva, Robert Forster, Tom Hardy fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dris er netop sluppet ud, efter at have afsonet syv års fængsel. Sammen med sin sambo Lise, der har ventet på ham alle de år han har siddet i fængsel, prøver Dris at genopbygge sit liv. Spørgsmålet er imidlertid om hans tidligere venner fortsat er der for ham, og kan man nogensinde slippe helt for "la Mentale", de kriminelles æreskodeks? Det virker ikke sådan, da hans tidligere kompagnon kontakter ham. Kompagnonen er nu blevet en ledende figur i underverdenen, og ønsker desperat at Dris skal udføre en sidste opgave for ham.

The Code

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Thick as Thieves
Instruktør Mimi Leder
Udgivelsesår 2009
Tags kvinde direktør(woman director), Boardwalk, politiet undersøgelsen(police investigation), nøgne Teenagepigerne(bare midriff)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film