kat på et varmt bliktag

Er en Romantik, Drama film instrueret af Richard Brooks med skuespillerne Madeleine Sherwood, Elizabeth Taylor, Paul Newman, Larry Gates fra 1958

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Det er en historie om en sydstatsfamilie. Sygdom, alkohol og jalousi har ødelagt familien, kærlighed og had ligger ikke langt fra hinanden. På en varm og trykkende sommeraften kommer fortvivlelsen op til overfladen, og der opstår en dramatisk konflikt.

kat på et varmt bliktag

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel kat på et varmt bliktag
Instruktør Richard Brooks
Udgivelsesår 1958
Tags døende og død(dying and death), utroskab(adultery), selvmord(suicide), kone mand forholdet(wife husband relationship), sydlige U.S.(southern u.s.), alkoholiske(alcoholic), individuelle(individual), depression, jalousi(jealousy), Mississippi
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film