The Happytime Murders

Er en Action, Kriminal, Komedie film instrueret af Brian Henson med skuespillerne Damon Jones, Joel McHale, Mitch Silpa, Ryan Tran fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

I Los Angeles lever dukker og mennesker side om side og er lige levende. En kvindelig betjent og en privatdetektiv, som er dukke, bliver tvunget til at arbejde sammen for at finde ud af, hvem der systematisk dræber de tidligere medlemmer af det engang så populære dukkeshow "The Happytime Gang".

The Happytime Murders

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel The Happytime Murders
Instruktør Brian Henson
Udgivelsesår 2018
Tags FBI, prostitueret(prostitute), spoof, marionet(puppet), Muppet, stof Herren(drug lord), Buddy COP, voksen humor(adult humor), dukketeater(puppetry)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere