pluto nash

Er en Science fiction, Action, Komedie film instrueret af Ron Underwood med skuespillerne Eddie Murphy, Burt Young, Alissa Kramer, Luis Guzmán fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En tyngdekraft på en sjettedel, men 100 procent morskab. Sådan er der på Månen, når Eddie Murphy folder sig ud i ”Pluto Nash”. Bevæbnet med sin rapkæftede personlighed og særlige månevåben spiller Murphy hovedrollen i denne højtflyvende action-komedie instrueret af Ron Underwood (Speechless og Mighty Joe Young). Året er 2087, og fremtiden er ikke, hvad den var engang, nu hvor gangstere (bl.a. Joe Pantoliano) lægger pres på Club Pluto, som er den natklub, Nash driver. Men den dristige Pluto har ikke tænkt sig at give afkald på sine aktiver. Med hjælp fra robotlivvagten (Randy Quaid), en håbefuld sangerinde (Rosario Dawson), sin nævenyttige mor (Pam Grier), en håbløs amatør, som er blevet til en superentertainer (Jay Mohr), og flere andre sender Pluto snart hele mafiaen i kredsløb.

pluto nash

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Komedie
Originaltitel pluto nash
Instruktør Ron Underwood
Udgivelsesår 2002
Tags Mafia Boss, Casino, fremtidige(future), bar, natklub(nightclub), Månen(moon), laser pistol(laser gun)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film