The Way Back

Er en Historisk, Drama, Eventyr film instrueret af Dejan Angelov med skuespillerne Alexandru Potocean, Sebastian Urzendowsky, Saoirse Ronan, Ed Harris fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Med 'The Way Back' tager veteraninstruktøren Peter Weir den klassiske flugtfilm ud på en gevaldig vandretur. Anden Verdenskrig er i fuld flor, da Janusz, angivet af sin egen kone, dømmes for spionage mod Polens kommunistiske styre. Som straf bliver han sendt til en af de sibiriske Gulag-lejre. Her fungerer Moder Natur som fangevogter, og bag pigtråden regerer kun de stærkeste og de mest koldblodige af fangerne. Janusz indser hurtigt, at opholdet er en i værste fald langsom dødsdom. Han påtager sig derfor lederrollen for en broget flok indsatte, som trods deres mange forskelligheder har ønsket om frihed til fælles, og sammen arrangerer de et flugtforsøg. Det lykkedes, og gruppen sætter kurs mod Mongoliet. Til fods. Dette bliver ikke blot startskuddet til den velkendte duel mellem mennesket og naturen, men også til en hårdnakket kamp mod udmattelsen og ikke mindst det lurende vanvid. De opdager hurtigt, at der er længere til målet end forventet, for kommunismens fangearme strækker sig hastigt på tværs af grænserne. I takt med at kræfterne slipper op, går det desuden op for dem, at de ikke alle kommer fra denne vandring mod friheden med livet i behold.

The Way Back

Detaljer

Genre Historisk, Drama, Eventyr
Originaltitel The Way Back
Instruktør Dejan Angelov, Peter Weir
Udgivelsesår 2010
Tags Thug, undslippe(escape), amerikansk(american), Indien(india), Gulag, baseret på Memoir(based on memoir)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film