Alice i Eventyrland

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Hamilton Luske med skuespillerne Richard Haydn, J. Pat O'Malley, Queenie Leonard, Sterling Holloway fra 1951

Sammenlign priser

Køb
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
149 kr Altid Se nu
- Engelsk
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Pludselig farer en kanin forbi den halvsovende Alice. Utroligt peger den på sit ur, og Alice kan se, at det haster og kryber nysgerrigt ind i hullet, hvor kaninen forsvandt. Her begynder Walt Disneys fantastiske fortolkning af Lewis Carolls udødelige fortælling om pigen, som af ren nysgerrighed havner i Eventyrland. Lokket ind i en verden, hvor hun møder det ene forunderlige væsen efter det andet. Tvilling Di og Dum hører til den blide slags. Et forvirret teselskab hos Den Gale Hattemager gør, at hun for alvor undrer sig over, hvor hun er. Da Alice senere møder den berygtede Hjerter Dame, er hun overbevist om, at i denne verden findes der kun et eneste fornuftigt væsen, og det er hende selv.

Alice i Eventyrland

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation, Eventyr
Originaltitel Alice in Wonderland
Instruktør Hamilton Luske, Wilfred Jackson, Clyde Geronimi
Udgivelsesår 1951
Tags Walt Disney, dronning(queen), drøm(dream), animation, kat(cat), hjerte(heart), te part(tea party), intet(nothing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film