Sin Nombre

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Cary Fukunaga med skuespillerne Juan Pablo Arias Barrón, Paulina Gaitan, Marco Antonio Aguirre, Karla Cecilia Alvarado fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

På flugt fra en voldelig gadebande i Centralamerika skjuler en ung kriminel sig på taget af et kørende tog i håbet om en frisk start i et nyt land.

Sin Nombre

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama, Eventyr
Originaltitel Sin Nombre
Instruktør Cary Fukunaga
Udgivelsesår 2009
Tags Kys(kiss), ulovlig indvandring(illegal immigration), voldtægt(rape), rejse(travel), bande(gang), brusebad(shower), floden(river), barn morder(child murderer), Fragt toget(freight train)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film