murderball

Er en Sport, Dokumentar film instrueret af Dana Adam Shapiro med skuespillerne Mark Zupan, Scott Hogsett, Andy Cohn, Keith Cavill fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Murderball er en barsk, men opløftende dokumentar om seje kamplystne sportsfolk, der aldrig giver op. Uanset om de er kørt galt, er blevet banket sønder og sammen i et værtshusslagsmål, er ramt af sygdom eller af skud. Disse mænd, der af den ene eller den anden årsag er blevet invalideret for livet, har valgt at kæmpe videre i specialtilpassede gladiatorlignende kørestole i en voldsom sport, der kaldes kørestolsrugby, Murderball. Og voldsomt er det, der er meget på spil for hovedpersonerne, og alle kneb gælder i sportskrig og kærlighed.

murderball

Detaljer

Genre Sport, Dokumentar
Originaltitel murderball
Instruktør Dana Adam Shapiro, Henry Alex Rubin
Udgivelsesår 2005
Tags Sport, Sport film(sports film), kørestol(wheelchair), rugby, Paralympiske Lege(paralympics)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film