Domestic Disturbance

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Harold Becker med skuespillerne John Travolta, Rodney Pike, Debra Mooney, Steve Buscemi fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

John Travolta spiller Frank, en fraskilt far. Hans ekskone har fundet sig en ny mand, som tilsyneladende er den perfekte mand og tillige en god ven for deres søn. Frank har har haft svært ved at komme videre i sit liv, men har dog fået sig en ny kæreste, Diane. Han er bange for at give slip på sin familie, og tingene spidser til, da han opdager, at den nye mand ikke har helt rent mel i posen. Snart er Frank på en dødelig mission, for at redde sin familie.

Domestic Disturbance

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Domestic Disturbance
Instruktør Harold Becker
Udgivelsesår 2001
Tags mord jagt(murder hunt), mord(murder), trussel til død(threat to death), skilsmisse(divorce), barn(child), trussel(menace), vedtagelse(adoption), farlige(dangerous), adoptivforældre far(adoptive father), trin far(step father), ex-kone(ex-wife)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film