Black Sheep

Er en Science fiction, Komedie, Gyser film instrueret af Jonathan King med skuespillerne Nathan Meister, Glenis Levestam, James Ashcroft, Nick Fenton fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Da farmeren Henry mister sin far, får sorgen ham til at søge væk fra livet som fåreavler på familiegården. Da han 15 år senere vender tilbage, opdager han, at hans bror Angus har udført genetiske eksperimenter på fårene og til brødrenes og naboernes store rædsel har disse forsøg skabt en fårerace med hang til menneskekød, som ikke lader nogen forhindringer komme i vejen for dens djævelske sult. Henry var i forvejen bange for får, men det er intet imod, hvad han kommer til at opleve nu.

Black Sheep

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie, Gyser
Originaltitel Black Sheep
Instruktør Jonathan King
Udgivelsesår 2006
Tags dyr horror(animal horror), nye Region Sjælland(new zealand), får(sheep)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film