Dragen slår til igen

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Bruce Lee med skuespillerne Chung-Hsin Huang, Nora Miao, Fu Ching Chen, Wu Ngan fra 1972

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Tang Lung (Bruce Lee) rejser fra Hong Kong til Rom for at hjælpe en familieven, hvis restaurant er blevet mål for den lokale mafia. Tang Lung besejrer de lokale gangstere, men dette er i imidlertid ikke nok til at stoppe mafiabossen. Han hy-rer kampsportseksperter fra hele verden for at gøre det af med Tang Lung. Den bedste, han kender, er "Colt" (Chuck Norris), og det ender med, at Colt og Tang Lung tørner sammen i en spektakulær kamp i Colosseum.

Dragen slår til igen

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama, Eventyr
Originaltitel Meng long guo jiang
Instruktør Bruce Lee
Udgivelsesår 1972
Tags Italien(italy), gangster, Martial kunst(martial arts), Hong Kong, Kung Fu, gangster(hoodlum), Restaurant, kultur sammenstød(culture clash), kinesisk Mafia(chinese mafia), fisk ud af vand(fish out of water), rom italien(rome italy), nunchaku, ejendom(property)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere