strømer i børnehaveklassen

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Ivan Reitman med skuespillerne Miko Hughes, Pamela Reed, Joseph Cousins, Arnold Schwarzenegger fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I jagten på en hensynsløs narkohandler, hvis kone er stukket af med deres søn og 3 millioner narkodollars, må en hårdkogt politimand fra Los Angeles give rollen som børnehaveklasse-vikar for ad den vej at finde sønnen, hans mor og de 3 millioner dollars. Det viser sig at være hans livs opgave for en flok 6-årige børn kan godt gøre livet surt, selv for en der er vant til at omgås den barskere del af samfundet.

strømer i børnehaveklassen

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel strømer i børnehaveklassen
Instruktør Ivan Reitman
Udgivelsesår 1990
Tags Kys(kiss), politiet(police), døende og død(dying and death), stof forhandler(drug dealer), lærer(teacher), Cook, kriminalitet fighter(crime fighter), børnehave(kindergarden), børn uddannelse(children education)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film