Quigley Down Under

Er en Action, Western, Drama film instrueret af Simon Wincer med skuespillerne Chris Haywood, Ben Mendelsohn, Jerome Ehlers, Laura San Giacomo fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Da den amerikanske skarpskytte, Matthew Quigley ankommer til Australien i slutningen af forrige århundrede, ejer han kun sin sadel og en næsten 2 meter lang præcisionsriffel, som han tror, han skal bruge til at udrydde vilde hunde med. Men det går snart op for ham, at hans rolle er en ganske anden og mere morderisk; hans arbejdsgiver har lejet ham til at udrydde de lokale aboriginals, der hindrer ranchens ekspansion. Men Quigley nægter at medvirke til mord, så snart er jægeren den jagede, og han må bruge alle sine skarpeste jagtinstinkter for at slippe levende fra landet Down Under!

Quigley Down Under

Detaljer

Genre Action, Western, Drama, Eventyr
Originaltitel Quigley Down Under
Instruktør Simon Wincer
Udgivelsesår 1990
Tags Chase, australske(australian)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film