The Spearhead Effect

Er en Thriller film instrueret af Brandon Moore med skuespillerne Janet Craig, Jeremy Sykes, Paul Schackman, Mora Carew fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Efter at hans mor er blevet brutalt voldtaget og myrdet uden at nogen er blevet stillet til ansvar, benytter Jake Stetson sig af de sociale mediers magt til at udtrykke sin frustration over politiets manglende vilje til at efterforske sagen. Jakes blog og videoer fører til en bølge af interne efterforskninger af politiet landet over, men inspirerer også folk til at begynde at forsvare sig selv mod den stigende kriminalitet. Pludselig befinder Jack sig midt i en ophedet mediestorm alt imens han modtager trusler fra hævngerrige politibetjente. Med frygt for sit liv slutter han sig til en af de nyoprettede borgerværnsgrupper, men indser snart, at gruppens metoder står i skærene kontrast til det, de påstår at kæmpe imod. Snart er Jake ikke bare på flugt fra dem, der burde beskytte ham, men også fra en selvtægts-gruppe der ikke skyr noget middel for at så sit mål.

The Spearhead Effect

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel The Spearhead Effect
Instruktør Brandon Moore, Caleb Smith
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere