Body Of Deceit

Er en Romantik, Kriminal, Thriller film instrueret af Alessandro Capone med skuespillerne Colin Azzopardi, Sarai Givaty, Antonio Cupo, Kristanna Loken fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Alice er ghostwriter for en berømt bestsellerforfatter. I et helt år efter den skæbnesvangre aften, hvor hun kom ud for en alvorlig bilulykke, der sendte hende i koma i to uger, har hun kæmpet med depressioner og mareridt. Det har ført til skriveblokering og druk, og hendes mand, Max, overtaler hende til at koble af på Malta - hvor ulykken skete - og bo i familiens villa i håb om, at hun her vil kunne få samlet tankerne og skrive sin nye bog færdig. I villaen bliver Alice hurtigt gode venner med den smukke hushjælp, Sara. Der går ikke lang tid, før de indleder et intimt forhold, og Alice føler sig som født på ny og parat til at skrive igen. Men situationen spidser til, da Max siger til Alice, at de er nødt til at tage til USA, og hun indrømmer sin affære med Sara. Max bliver rasende og forlader hende. Alice får dårlig samvittighed og finder frem til Max på et hotel, men til hendes overraskelse er han ikke alene. Han ligger i sengen med ingen andre end Sara. I mellemtiden opdager kriminalbetjent Castellano, som efterforskede Alices "bilulykke", at det var Max, der stod bag den. Alice må nu tage et opgør med sin mand og elskerinde i et sandt trekantsdrama.

Body Of Deceit

Detaljer

Genre Romantik, Kriminal, Thriller
Originaltitel Body Of Deceit - Hd
Instruktør Alessandro Capone
Udgivelsesår 2015
Tags lesbisk Kys(lesbian kiss)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere