against the ropes

Er en Romantik, Biografi, Drama film instrueret af Charles S. Dutton med skuespillerne Charles S. Dutton, Meg Ryan, Omar Epps, Timothy Daly fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Det er mænd med store cigarer, der trækker i trådene i den professionelle bokseverden. Kvinder er kun kærester, staffage eller assistenter. Det vil sige - lige indtil Jackie Kallen træder ind i arenaen. Med en dyb kærlighed til boksesporten ærgrer det hende at se bagmændenes kyniske udnyttelse af bokserne, og en dag, da hun bliver tilstrækkeligt provokeret, tager hun mod udfordringen fra promotoren Sam LaRocca og starter for sig selv. Men en ting er at finde en lovende bokser - bogstavelig talt på gaden, hvor den upolerede muskelmand Luther fanger hendes øje - en anden ting er at skaffe ham en professionel match.

against the ropes

Detaljer

Genre Romantik, Biografi, Drama
Originaltitel against the ropes
Instruktør Charles S. Dutton
Udgivelsesår 2004
Tags Sport, biografi(biography), Sport film(sports film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film