Citizen Gangster

Er en Thriller, Drama film instrueret af Nathan Morlando med skuespillerne Joseph Cross, Brendan Fletcher, William Mapother, Melanie Scrofano fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Citizen Gangster er baseret på den virkelige beretning om krigsveteranen Edwin Boyd, der desillusioneret efter 2. Verdenskrig forsøger at få dagligdagen til at hænge sammen, mens familiens drømme synes at glide længere og længere væk. Pengene er få, og jobbet som buschauffør hænger den rastløse Boyd ud af halsen, der i stedet drømmer om at drage til Hollywood og få sig en karriere som berømt skuespiller. Da han samtidig kan se, hvordan de rige skraber til sig, mens hans kone må knokle som vaskekone, får han nok. En dag beslutter han sig for at skaffe sig adgang til avisens forside på anden vis end via de skrå brædder: iført sin kones sminke og bevæbnet med sin tjenestepistol træder han ind i den lokale bank. En karriere som en af Canadas mest berygtede bankrøvere tager nu sin begyndelse.

Citizen Gangster

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Edwin Boyd: Citizen Gangster
Instruktør Nathan Morlando, Edwin Boyd
Udgivelsesår 2011
Tags politiet brutalitet(police brutality), Toronto, bus driver, True kriminalitet(true crime), fængsel undslippe(prison escape), krig bruden(war bride), træ Ben(wooden leg), indlæg krig(post war), kæmper skuespiller(struggling actor), Herre tyv(gentleman thief), mand i kørestol(man in wheelchair), fængsel slagsmål(prison brawl)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere