A Dark Truth

Er en Action, Thriller film instrueret af Damian Lee med skuespillerne Josh Bainbridge, Lara Daans, Deborah Kara Unger, Steven Bauer fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Whistlebloweren Morgan Swinton hyrer den tidligere CIA-agent og talkshow-vært Jack Begosian til at at afsløre og eksponere den rolle hendes arbejdsgivere har spillet i forbindelse med en massakre i en sydamerikansk landsby, en ugerning der senere blev mørklagt. Selvom det lykkes Jack at finde vidner, der er villige til at vidne mod det magtfulde selskab, truer den politiske storm, som han undervejs sætter gang i, med at fortære alle de involverede.

A Dark Truth

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel The Truth
Instruktør Damian Lee, Bobby Shore
Udgivelsesår 2013
Tags korruption(corruption), vand rensning(water purification), Helligtrekonger(epiphany), Ecuador, naturlige ressourcer(natural resources), felt agent(field agent), vand konflikt(water conflict), øko thriller.(eco thriller.)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film