The Box

Er en Science fiction, Kriminal, Thriller film instrueret af Richard Kelly med skuespillerne Evelina Turen, Jenna Lamia, Cheryl McMahon, James Marsden fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Norma og Arthur Lewis er et ungt par, som i hverdagen kæmper med at få økonomien til at hænge sammen. Det virker derfor som en drøm, da en fremmed mand en dag banker på deres dør og tilbyder dem en million dollars. Parret skal bare trykke på en knap på en kasse, som manden har medbragt. Hagen er, at en person, de ikke kender, vil dø.

The Box

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel The Box
Instruktør Richard Kelly
Udgivelsesår 2009
Tags politiet(police), penge(money), drab(homicide), mord(murder), eksperiment(experiment), nøgle(key), offer(sacrifice), forskning(research), test, afgørelse(decision), kontrol(control), STALKER, Alien, gave(gift), sammensværgelse(conspiracy), videnskabsmand(scientist), vold(violence), knappen(button), fremmed(stranger), boks(box)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film