courier, the

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Hany Abu-Assad med skuespillerne Lili Taylor, Lily Solange Hewitt, Josie Ho, Tom Proctor fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

1 million dollars for at leverere en taske... Men hvad er hagen? Modtageren er en frygtet morder på flugt, hvis omdømme er så frygtindgydende at hele underverdenen skælver ved nævnelsen af hans navn. "The Courier" er den bedste mand i branchen, han er diskret og derfor den bedste mand til opgaven. Da hans familie tages som gidsler, kan han ikke sige nej. Jaget af lejemordere, beskidte FBI agenter og uhæderlige medskyldige, begiver The Courier sig ud på den umulige rejse, som i sidste ende optrævler hans egen mørke fortid.

courier, the

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel courier, the
Instruktør Hany Abu-Assad
Udgivelsesår 2012
Tags hævn(revenge), Shootout, Flashback, hukommelsestab(amnesia), anholdelse(arrest), nye Orleans(new orleans), afpresning(extortion), Rejsetaske(briefcase), Las Vegas Nevada, St. Louis Missouri, levering(delivery)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film