Harry Potter og dødsregalierne: del 2

Er en Fantasy, Drama, Eventyr film instrueret af David Yates med skuespillerne Scarlett Byrne, David Ryall, Gary Oldman, Philip Wright fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

Det er lykkedes for Harry, Ron og Hermione at destruere en af Voldemorts horcruxer. Hvis de kan finde og ødelægge de resterende, er der stadig håb for både troldmænd og mugglere. Men Lord Voldemort har i mellemtiden fået fingre i Oldstaven, som er en af de magtfulde tre Dødsregalier. Han angriber Hogwarts med fuld styrke, hvorfor Harry Potter må gå sin skæbne i møde i det afgørende slag mod Mørkets Kræfter.

Harry Potter og dødsregalierne: del 2

Detaljer

Genre Fantasy, Drama, Eventyr
Originaltitel Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
Instruktør David Yates
Udgivelsesår 2011
Tags 3D, Magic, troldmand(sorcerer), skole(school), selv offer(self sacrifice), frøen(frog), guiden(wizard), JK Rowling, Harry Potter
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film