Elephant White

Er en Action, Fantasy, Thriller film instrueret af Prachya Pinkaew med skuespillerne Jirantanin Pitakporntrakul, Djimon Hounsou, Sahajak Boonthanakit, Suteerush Channukool fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En enkelt mands kamp mod en farlig cirkel af thailændere, der sælger kvinder til sex, fører til en kæmpe krig mellem landets to mest berygtede bander. En uskyldig pige er blevet bortført og dræbt af en mægtig bande i Thailand, der sælger kvinder til sex. Hendes sørgende far er rasende og opsat på at få hævn og hyrer lykkeridderen Curtie Church til at få hævn over forbryderne, der dræbte hans datter. Curtie får hjælp af den farverige våbenhandler Jimmy the Brit og finder hurtigt målene. Men da det første skud bliver affyret, bryder hele Thailands underverden ud i et voldsorgie.

Elephant White

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Thriller, Krimi
Originaltitel Elephant White
Instruktør Prachya Pinkaew
Udgivelsesår 2011
Tags tailândia
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere