What Happened To Monday

Er en Thriller film instrueret af Tommy Wirkola med skuespillerne Pål Sverre Hagen, Cassie Clare, Marwan Kenzari, Glenn Close fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

I en fremtid ikke langt væk er der overbefolkning og sult. Regeringen har derfor udviklet noget, der hedder “et barn” politik, hvilket betyder, at hver familie kun må have ét barn. Det er The Child Allocation Bureau, der er sat til at sikre, at loven følges. Lederen her er Nicolette Cayman (Glenn Close). Syv identiske søstre – alle spillet af Noomi Rapace – narrer systemet ved at kalde sig selv Karen Settman, i virkeligheden er de opkaldt efter dagene i ugen,Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday og Sunday. Navnet afgør, hvilken dag de kan gå udenfor det fælles hjem. Men så, på en mandag, kommer Monday ikke hjem.

What Happened To Monday

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel What Happened to Monday
Instruktør Tommy Wirkola
Udgivelsesår 2017
Tags Chase, sammensværgelse(conspiracy), forræderi(betrayal), undersøgelsen(investigation), falsk identitet(false identity), dystopiske fremtidige(dystopic future), udførelse(execution), befolkningen kontrol(population control), overbefolkning(overpopulation), tavshedspligt(secrecy), septuplets, alternativ verden(alternative world)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere