Den unge Zlatan

Er en Dokumentar film instrueret af Magnus Gertten med skuespillerne Jan van Halst, Zlatan Ibrahimović, David Endt, Leo Beenhakker fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dokumentarfilmen Den unge Zlatan følger gennem sjældne optagelser Zlatan Ibrahimovics vej fra ghettoen til berømt fodboldspiller. Filmen følger karrierens begyndelse med debuten for Malmö FF i 1999, de problematiske år i Ajax Amsterdam og frem til det endelige gennembrud i Juventus. Talentet med de bosniske og kroatiske aner er konstant i konflikt med sine omgivelser, der ser ham som egoistisk og kun interesseret i at pleje sin egen karriere. Samtidig hober forventningerne til ham sig op. Dokumentaren er med sit fokus på de unge år en oprindelseshistorie, og idet instruktørerne havde adgang til Zlatan, før han blev verdenskendt, giver filmen et ærligt glimt af, hvem den meget gådefulde fodboldstjerne er som menneske - bag den mur af privathed, han efterfølgende har bygget op omkring sig.

Den unge Zlatan

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Den unge Zlatan
Instruktør Magnus Gertten, Fredrik Gertten
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere