The Informant

Er en Komedie, Krimi, Drama film instrueret af Steven Soderbergh med skuespillerne Joel McHale, Scott Bakula, Lucas McHugh Carroll, Matt Damon fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Mark Whitacre optager i hemmelighed møder mellem en række erhvervsledere, der indgår en ulovlig aftale om prisen på fødevaretilsætningsstoffer. Han er sikker på, at båndene vil gøre ham til en vaskeægte amerikansk helt. Hvad gik galt? Matt Damon spiller Whitacre, der er både knivskarp og sympatisk, selv da hans planer om at afsløre erhvervschefernes ulovlige aftaler om prisen på fødevaretilsætningsstoffer bliver vildere og vildere. The Informant er historien om erhvervsskandaler på højt plan, som er baseret på den virkelige historie om den højest placerede whistleblower i amerikansk historie.

The Informant

Detaljer

Genre Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel
Instruktør Steven Soderbergh
Udgivelsesår 2009
Tags

Anmeldelser

Skuespillere