freedom writers

Er en Biografi, Krimi, Drama film instrueret af Richard LaGravenese med skuespillerne Elisabeth Mann, Sergio Montalvo, Hunter Parrish, Robert Wisdom fra 2007

Sammenlign priser

Køb
99 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Erin Gruwell ankommer til Wilson High School med de højeste idealer. Hun vil gerne gøre en forskel, især for de børn, der kommer fra de fattige kvarterer med problemer i familien. De mere erfarne lærere ryster på hovedet – man skal ikke have for høje forventninger til eleverne i klasse 203. Dem, der ikke kan undervises. Erin mødes med en mur af ligegyldighed. Eleverne vender hende ryggen og vender indbyrdes hinanden ryggen i kliker defineret af race og bandetilhørsforhold. Det går op for Erin, at eleverne ikke forstår hende – og at hun heller ikke forstår dem. Da hun begynder at lytte til deres beretninger fra dele af Los Angeles, der nærmer sig borgerkrigslignende tilstande, sker der en forandring.

freedom writers

Detaljer

Genre Biografi, Krimi, Drama
Originaltitel freedom writers
Instruktør Richard LaGravenese
Udgivelsesår 2007
Tags sort folk(black people), høj skole(high school), datter(daughter), baseret på roman(based on novel), dagbog(diary), biografi(biography), Holocaust, Principal vidne (principal witness ), idealisme(idealism), baseret på True begivenheder(based on true events), race segregation(racial segregation), race spænding(racial tension), Ghetto, vold i skoler(violence in schools), bande vold(gang violence), Anne Frank, skole udflugt(school excursion)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film