The Amityville Horror

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Andrew Douglas med skuespillerne Dorian Kingi, Jimmy Bennett, Lenore Thomas, David Gee fra 2005

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

George og Kathy Lutz og Kathys tre børn flytter ind i det elegante Long Island hjem. Men hvad de ikke ved er, at der året før fandt seks grusomme mord sted i huset. Kort efter de er flyttet ind, begynder de at se frygtelige ting og få advarsler om at flytte. Men når de at komme ud af huset, før dæmonerne tager kontrollen?

The Amityville Horror

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel The Amityville Horror
Instruktør Andrew Douglas
Udgivelsesår 2005
Tags Paranormal, vold(violence), genindspilning(remake), træ skærebræt(wood chopping), hellige vand(holy water), baseret på en angiveligt True historie(based on a supposedly true story), lang ø(long island), familie middag(family dinner), dækket i blod(covered in blood), baglæns(backwards), tortureret til død(tortured to death), flytning i(moving in)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere