Den skjulte tråd

Er en Romantik, Drama film instrueret af Paul Thomas Anderson med skuespillerne Philip Franks, Martin Dew, Phyllis MacMahon, Julie Vollono fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Vi befinder os i 50'erne glamourøse London, hvor den berømte dameskrædder Reynolds Woodcock og hans søster Cyril er midtpunktet af britisk mode. De klæder kongelige, filmstjerner, arvinger, selskabslivets spidser, dem der gør deres debut og kvinder i modehuset Woodcocks stil. Kvinder kommer og går i Woodcocks liv og giver den erklærede ungkarl inspiration og selskab. Lige indtil han møder den unge, viljestærke Alma, som bliver en fast del af hans liv som muse og elskerinde. Hans kontrollerede og veltilrettelagte liv bliver forstyrret af kærligheden.

Den skjulte tråd

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Phantom Thread
Instruktør Paul Thomas Anderson
Udgivelsesår 2017
Tags kone mand forholdet(wife husband relationship), besættelse(obsession), læge(doctor), bryllup(wedding), Brother søster forholdet(brother sister relationship), mode designer(fashion designer), mode(fashion), Haute Couture, 1950s, mode Vis(fashion show), dameskrædder(dressmaker), london england
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere