mig og min far - hvem fanden gider klappe?

Er en Drama, Dokumentar film instrueret af Kathrine Ravn Kruse med skuespillerne Kathrine Ravn Kruse, Palle Ravn fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

Med et kærligt blik og en rystende hånd træder den nu voksne Kathrine på ny ind i sin fars dybt alkoholiserede verden. En verden af kaos, skidne madrasser, glemte nætter i kolde snedriver og angsten for om far aldrig vender hjem igen. Men også en verden fuld af små underfundige jokes og store drømme om et bedre liv. Undervejs sker det utænkelige - efter 20 års alkoholmisbrug går Kathrines far på antabus. Pludselig øjner Kathrine chancen for at få den far, hun i lang tid ikke har haft tilbage. Og Palle ser muligheden for en ny chance i livet - og griber den. Vinder af Robert-pris for Bedste korte dokumentarfilm og Billed Bladets TV Guld for Bedste dokumentar 2015.

mig og min far - hvem fanden gider klappe?

Detaljer

Genre Drama, Dokumentar
Originaltitel mig og min far - hvem fanden gider klappe?
Instruktør Kathrine Ravn Kruse
Udgivelsesår 2014
Tags faderskab(fatherhood), alkoholisme(alcoholism)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film